vineri, 15 februarie 2013

Giveaway winner (Valentine's Day)

Dragele mele,

Va multumesc pentru comentariile minunate pe care le-ati lasat. Le-am citit cu atentie pe toate. Alegerea a fost una dificila, insa fiind un singur premiu sunt nevoita sa aleg un singur comentariu. Vor mai urma giveaway-uri cat de curand. De asemenea, imi place sa fac surprize placute si nu este exclus ca in curand sa mai premiez pe cineva. Asadar, stay tuned!


Astazi insa, am decis sa premiez comentariul Ildei76. Felicitari, draga Ilda! Iata si comentariul:

"Consider ca am un cuvant de spus in ceea ce priveste acest subiect deoarece ma aflu printre acele norocoase care si-au gasit sufletul-pereche! Afirmatia e una fondata, dat fiind ca vine dupa 17 ani de casatorie...Nu vreau sa sugerez ca as detine reteta magica, aceasta nu exista, difera de la un cuplu la altul! Insa exista cateva aspecte (nu doar unul) care sunt, in egala masura, extrem de importante intr-o relatie de iubire: cei doi trebuie sa-si stabileasca in mod deschis si concret, de la inceput, asteptarile pe care le au unul de la celalalt si, implicit, ceea ce simt ca i-ar rani si le-ar aduce suferinta; ulterior, se intelege ca fiecare trebuie sa-si respecte partea sa din acest "proiect"; apoi, intre cei doi trebuie sa existe permanent o unitate si o complicitate - mai concis:"noi doi impotriva tuturor (daca e nevoie!)"; comunicarea, increderea si respectul sunt si ele aspecte-cheie; urmeaza acel strop (sau mai mult) de intelepciune pentru a sti cand sa lasi putina libertate celuilalt incat sa nu se simta sufocat; tactul, diplomatia de a sti sa-ti exprimi dorintele fara sa faci reprosuri!
Este doar parerea mea... sincera, exprimata spontan!
Multumesc!
Happy Valentine's Day!:)"


Kisses!

Gabriela

6 comentarii:

  1. M-am bucurat atat de tare ca ai apreciat comentariul meu incat mi-au dat lacrimile de emotie! Mi-a fost atat de usor sa-l scriu, a pornit din inima si din experienta unei relatii frumoase de care au grija DOI ! :)
    Intuiesti cui am impartasit bucuria aceasta in secunda urmatoare aflarii vestii?!

    Iti multumesc din suflet, Gabriela!

    Scriind acest mesaj, mi-a venit o idee de postare pe blog, m-ai inspirat! Stiu ca nu te superi daca pastrez misterul asupra ei...

    Te pup!
    O seara frumoasa iti doresc!

    Ilda (happy-happy!)
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari inca o data si ma bucur mult pentru relatia frumoasa si sincera pe care o aveti!
      Intuiesc cu cine ai impartasit bucuria si este de admirat.

      Abia astept sa citesc postarea ta, sunt fericita ca te-am inspirat!

      Si eu te pup si iti doresc o seara minunata!

      Ștergere
  2. Cand am citit comentariul Ildei, am zis ca nu are rost sa particip, as fi spus cam acelasi lucru, de atunci am vazut-o castigatoare :)
    Felicitari draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Mihaela...Esti tare draguta! Si ma bucura ca avem acelasi "crez" pe aceasta tema!
    Te pup si-ti multumesc!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere